Uw administratie en belasting aangifte goed geregeld

Het op tijd en correct indienen van de belastingaangifte is voor zowel ondernemer als particulier een belangrijke zaak. Ondernemers hebben in tegenstelling tot particulieren te maken met verschillende soorten belasting, welke soort belasting van toepassing is wordt bepaald door de rechtsvorm en de activiteiten van het bedrijf. Wij verzorgen voor u als intermediair alle communicatie tussen de belastingdienst en uw bedrijf, daaronder valt ook het indienen van de verschillende soorten elektronische belastingaangiften.

Hieronder treft u een uiteenzetting aan van verschillende soorten van belastingaangifte:

Aangifte omzetbelasting

Is uw onderneming BTW-plichtig, dan bent u verplicht om voor uw onderneming periodiek de aangifte omzetbelasting in te dienen. Als intermediair verzorgen wij voor onze klanten deze aangifte. Wij zorgen ervoor dat de belastingaangifte volgens de wet- en regelgeving op tijd en correct bij de belastingdienst wordt ingediend.

Aangifte loonbelasting

Zijn er behalve de directeur/eigenaar nog meerdere personen werkzaam voor de onderneming? In dat geval dient u voor alle werkzame personen een inhouding plus de afdracht van de loonbelasting en de sociale lasten uit te voeren. Wij verzorgen voor onze klanten de juiste berekeningen van de in te houden en af te dragen loonheffing en natuurlijk zorgen wij ervoor dat de aangifte voor deze loonheffing op tijd bij belastingdienst binnen is.

Aangifte inkomstenbelasting

Als belastingplichtige dient u ieder jaar uw aangifte inkomstenbelasting in te dienen bij de belastingdienst. Voor zelfstandige ondernemers is de scheiding tussen zakelijk en privé vaak moeilijk aan te geven. Wij verzorgen voor onze klanten een maximaal fiscaal voordeel, hiervoor is het wel van belang dat de klant zowel de privé als zakelijke afhandeling van deze aangifte door ons laat uit voeren. Wij verzorgen zowel de schattingen als de jaarlijkse belastingaangifte.

Wilt u als particulier uw aangifte inkomstenbelasting door ons laten verzorgenKlik dan hier.

Aangifte vennootschapsbelasting

De Besloten Vennootschap (B.V.) is verplicht jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting in te dienen bij de belastingdienst. Administratiekantoor Rammers verzorgt aan de hand van de meest actuele wet en regelgeving zowel de schattingen als de jaarlijks aangifte aangaande deze belasting.

Geinteresseerd geraakt in onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

 

Neem direct contact met ons op

Bellen kan natuurlijk ook:
Administratiekantoor Rammers 
Alhambralaan 46  | 1064 NW Amsterdam
Tel: 020-6863977